EUPHORIA

РОЗТАШУВАННЯ

Україна, Львів

ЖК DELUX,

вул. Малоголосківська 12б

ПЛОЩА

75 м2

ДАТА

Квітень 2018

ПЛАНУВАННЯ

(початкове)

ПЕРЕПЛАНУВАННЯ

План забудовника.jpg
Розташування меблів.jpg

ОПИС ПРОЕКТУ

Чи не найважливішим етапом створення дизайну приміщення є… знайомство із замовниками! У цьому немає нічого дивного, адже основою усього процесу є розуміння смаків, стилю життя та світогляду людей, для яких ми працюємо.

Ця квартира одразу була приречена на оригінальність та вишукані рішення, адже замовниками є надзвичайно талановите подружжя – власники креативної компанії "Euphoria production".

У ході перепланування квартири було демонтовано частину перегородки між кімнатою та кухнею. В результаті утворилась простора кухня-їдальня-вітальня. П-подібна форма кухні з барною стійкою дозволила зонувати простір та відокремити обідню зону біля панорамного вікна.

Для економії простору підвіконня панорамного вікна виконано у вигляді довгої бамбетлі. 

Частину вітальні було відведено для дитячої. Розподіл простору створено за допомогою розсувної скляної перегородки та штори, завдяки чому кімната має природне освітлення. Дитяча має власний вхід з коридору, тож за бажанням може бути повністю відокремленою.

Внаслідок конструктивних особливостей забудови майже в центрі кухні-їдальні-вітальні залишилась частина несучої конструкції у вигляді простінку розміром 1700х250. Для того, щоб полегшити сприйняття цього елементу в просторі, його декоровано вертикальними полосами з дзеркала та дерева. Цей прийом допоміг створити ілюзію прозорої та легкої декоративної конструкції.

У санвузлі запланована велика душова кабіна на всю стіну, обабіч якої розташовано умивальник та унітаз. Гостьовий санвузол повністю переобладнано під пральню-сушильню та кладову. У спальні запроектовано гардероб та виділено велику робочу зону під вікном.

Дизайн квартири виконано у сучасному стилі з додаванням яскравих елементів у стилі лофт, як-от бетонна стеля з частково відкритою проводкою. Бетонні плити перекриття було зачищено та полаковано. Для більшого контрасту деякі зони стелі було закрито гіпсокартонним опуском та пофарбовано у білий колір. На ділянках стелі з бетоном було зроблено відкриту електричну проводку декоративним чорним шнуром. Стиль лофт підтримують також світильники, скляні перегородки з чорним металом та елементи декору з дерева.

Підлоги у всій квартирі світлі. Світло-сіра плитка у поєднанні з білою патенованою дошкою створює відчуття легкості та простору. 

Акцентними кольорами у цій квартирі є відтінки темно-синього. У таких кольорах виконано кухню, диван, текстильні елементи. Також у колір морської хвилі пофарбовано стіну гардеробної у спальні.