top of page
  • Writer's pictureolenaberezko

Реалізація об'єкту у стилі прованс

Україна, Львів

вул. Левицького 15а

Площа квартири - 35 м2.


Маленька, проте неймовірно затишна квартирка у старому львівському будинку була в дуже занедбаному стані та потребувала кардинальних змін.


На момент розроблення дизайн-проекту виникали труднощі не лише із плануванням (через малу площу), але й з технічними питаннями, як-от опаленням, сантехнікою тощо.



Першочергово було проведено глобальні демонтажні роботи. У результаті було демонтовано старі п'єци, газову колонку, всі сантехнічні прилади, вікна, двері та підлоги.


Наступним кроком було врегулювання питання опалення, а саме затвердження проекту розташування газового котла та опалювальних приладів.


Із розташуванням сантехніки також було непросто. Романтика старих будинків міста Лева часто розбивається об жорстоку реальність та відсутність елементарних зручностей. У цій квартирі туалет був спільний із сусідами, і до нього потрібно було добиратися по балкончику, що виходить у внутрішній двір. Звичайно ж, ми не могли з цим миритися, тому встановили спеціальну систему з подрібнювачем та виводом на горище (добре, що йшлося про останній поверх).


Також до квартири спеціально протягували додатковий електричний кабель, адже вхідної напруги, відведеної на квартиру, було недостатньо.


Коли основні технічні питання було вирішено, решта робіт виконувались чітко за планом, відповідно до дизайн-проекту. І ось що вийшло!



 

Кухня - виконавець "Пані кухня"

Диван, тумби та комод - "Рата"

Ліжко - "Bristol"

Сантехніка та змішувачі - "Devit"

Світильники - "Maytoni"


 

Візуалізації цього проекту та планування ви можете розглянути тут https://www.olenaberezko.com/proekt-5


319 views0 comments
bottom of page