top of page
  • Writer's pictureolenaberezko

Підготовка та складові дизайн-проекту

Updated: Apr 11, 2019


Основним завданням дизайнера є створення ергономічного, комфортного та затишного середовища для замовника. Тому будьте певні, що ми розробимо дизайн-проект на основі Ваших побажань, уподобань та потреб. Наші проекти складаються з двох частин: візуалізацій та робочих креслень.


Візуалізації дають змогу ще до початку ремонтних робіт на власні очі побачити фотореалістичні ракурси майбутнього інтер’єру. Ви зможете завчасно оцінити і скоректувати усі нюанси: простір, кольорову гамму, вибір та розташування меблів та техніки, текстури та фактури.

Робочі креслення – це наступний етап, який ми виконуємо вже на основі затверджених Вами візуалізацій. Дизайн-проект містить усі необхідні креслення, які служать докладною інструкцією для виконання ремонтних робіт майстрами.


Зміст альбому робочих креслень:

1. список робочих креслень;

2. обмірний план;

3. план розташування меблів;

4. розташування кухонного обладнання (план та розгортка);

5. план демонтажу/монтажу;

6. план розташування сантехнічного обладнання;

7. план розташування опалювальних приладів та підігріву підлог;

8. план зонування підлог;

9. план стель;

10. план освітлення;

11. план розташування розеток;

12. схема відкривання дверей;

13. розкладка плитки підлоги;

14. розкладка плитки у санвузлі (план та розгортка);

15. розкладка плитки на кухні (план та розгортка);

16. специфікація плитки;

17. креслення меблів та окремих конструктивних елементів.


Зазвичай обсяг альбому робочих креслень становить близько 15 сторінок. Проте, за наявності великої кількості вузлів, перерізів, додаткових складних деталей та авторських меблів, цей обсяг може зрости удвічі.


Авторський нагляд – додаткова послуга, яка може значно спростити процес втілення проекту для замовника. Під час авторського нагляду ми регулярно відвідуємо об’єкт, тримаємо постійний зв’язок із майстрами та контролюємо, щоб усі роботи йшли згідно проектної документації. Авторський нагляд також передбачає підбір та замовлення меблів, світильників та інших деталей інтер’єру.



791 views0 comments
bottom of page